Need To Stand On My Own Feet

Assalamualaikum


I had a wonderful day with Kak Mawar and Fara Fauzia..I miss both of them. At last I spend my time with them..OMG, can you imagine how did I feel?  Really happy!! :D Alhamdulillah, praise to Allah..BTW, Kak Mawar dah kurus okey! Saya juga badan makin naik bagai dipam-pam..apa kes? +____+

Walaupun dapat spend masa kejap je dengan mereka tapi I had really wonderful day! :) Rasa bahagia menguasai diri..hehe. Then kami ke rumah Angoh. Family dia ada buat makan-makan sikit. Nasi kerabu kuning babe! Sedap oke..:) Then kami discuss about our further study. 

Atie: Nanti dah degree mesti Atie kena berdikarikan? Akak & Fara dah xde..

KM: Yes, you need to stand on your own feet..this is the time..

Atie: okey..

Deep inside my heart I can't imagine how it would be without both of you..:( Before nie, if Atie down both of you always by my side..

When Atie need some advice korang ada..
When Atie sad korang make me happy..
When Atie need an ice cream korang ada..
When Atie nak g dating korang temankan..
When Atie down korang ada..

Then how I am going to be without both of you??? :(

I love you both:) Kak Mawar hugs us!!

No comments:

Post a Comment