Ini Bukan Sponge Biasa

Assalamualaikum

Sponge yang aku ini ceritakan kali nie memang bukan sponge biasa, rupanya xseburuk sponge basuh pinggan di rumah korang tue. Tapi sponge nie amat comel sekali...OMEYOMEY..hehe. Dah nama pun sponge mesti la bentuk die 4segi kan? Maksud aku bukan la semua sponge tu 4segi, tapi kebanyakan sponge berbentuk demikian bukan?

Kali nie aku da jatuh hati dengan sponge kuning nie. Amat attractive dimata aku. Aku sudah jatuh cinta lagi Grrr~ tapi bukan dengan orang oke! For sure sume dah kenal satusatunya watak sponge yang selalu bermain di kaca tv di rumah anda. Aku salah sorang yang melayan cite lakonan sponge nie bila aku free. Sponge kuning kacak bergaya tersebut diberi nama SPONGEBOB SQUAREPANTS..amat omey dengan seluar petaknya yang menambahkan lagi auranya yang segak bergaya. For more information about him click here..Spongebob Squarepants

For sure tipu la kan if korang xtahu pasal spambob nie. Aku salah sorang peminat tegar buat masa nie yang sedang mengumpul koleksi watak Spongebob nie...buat masa nie aku hanya mampu memiliki patung dan baju  tshirt Spongebob. Keduaduanya merupakan oleole dari adik aku. Dia beli kt Turki masa bercuti kt sana aritu. Sekarang oDW nak cari mug spongebob. Ahhhhh~ I'm crazy over you Si Kuning..! :)

BTW, kawankawan ada sesape tahu x mane nak dapat barangbarang Spongebob yang comel? Harga dan kualiti yang berpatutan? If anyone of you tahu can you inform me..pleasseeee..:) you can leave your comments at my comments sections. Hopefully korang sume akan tolong aku..huhu..


mesti nak toleh tengok jam banyak kali..haha
I have one!! yahooo..
Nak pendrive cmni..
Cun kan? Mesti limited edition..
Keychain bob & nyet.:)
wat Nescafe dalam ni syok abes.eheh
Ayuh g sekolah!

Kalau dapat nie mesti tido sambil senyum kan? :)


Kat atas tu antara stuff yang aku ingin miliki...tu pun aku mintak Encik Google yang tolong carikan..hehe..thank you Encik Google! Aku sayang kau juga..:) My birthday is coming soon ada orang nak bagi saya adiah stuff Spongebob x?? aihhh...*xleh blah aku nie kan?*

bolehlabolehlaa..

cehh..masih xmalu mengharap!! 






No comments:

Post a Comment