Syok Menjaja, Anda Memang Terbaik!

Bunga nak tanya korang ape perasaan korang bila something korang xbuat tapi orang kata korang buat? Mengada-adakan cerita yang xwujud tentang diri kamu? Rasa nak tersentapkan? Tue la perasaan Bunga sekarang. Sedih tahu bila orang menjaja cerita yang xbenar tentang diri kita..memburukburukkan nama kita. DAh xde cerita lain ke nak bercerita? Kenapa perlu burukburukkan nama orang? Buat anda terima kasih kerana menjajajaja nama saya. Nama saya dah buruk sebab anda..anda memang sahabat terbaik dalam kehidupan ini. Jutaan terima kasih sekali lagi. Kepada semua yang da dengar cerita tentang Bunga x de kat tempat practical yang ditetapkan oleh supervisors. Yang Bunga ni ponteng semua tue..terpulanglah pada anda semua untuk judge Bunga ni macam mana sekalipun. Kalau korang kawan Bunga for sure korang kenal BUnga ni macam mana kan? BUnga xkan sebut siapa nama orang yang seronok menjaja nama Bunga tue..sebab bagi Bunga semua tue xperlu. Allah tahu siapa yang benar dan siapa yang salah.

Kepada anda...

thnx a lot buddy..kau memang sahabat terbaik!



Spread rumors tentang something yang x wujud da memang jadi kerja kau agaknya kan? malas la nak fikir bout nie buang masa lebih baik fokus pada something yang lebih pentingkan?
Bunga takkan balas apa yang anda buat pada Bunga..biar Allah sahaja membalasnya..


ADAKAH ANDA TAHU MEMFITNAH ITU LEBIH TERUK DARIPADA MEMBUNUH..

No comments:

Post a Comment