Second Week


hye

Arinie hari ke 6 Bunga berpraktikal di SUK Kota Darul Naim..arnie is the most wonderful day..tehhee~ nak tahu kenapa? Sebab arinie boss da bagi Bunga kerja..first thing in the morning boss suruh Bunga buat minutes section meeting aritu..so Bunga just buat la..tapi format berbeza sedikit dengan yang BUnga belajar sebelum nie..so Bunga kena banyak bertanya..tanya boss betul x apa Bunga buat, ada nak tambah pape lagi x..seronok sebab boss tue baik dan amat friendly sekali..=) Da siap buat minutes Bunga dan kawankawan yang praktikal kt bahagian protokol belajar buat filing..so masuk la dalam bilik filing..besar bilik tue..ade banyak fail..nama lagi bilik fail kan? hehe...then da buat keje yang boss bagi semua tue until settle ktorg pun macam biasa la berfacebook sampai petang..sampai sakit leher..huk3..BTW, sekarang Bunga sedang mencari baju t-shirt spongebob..terlalu teringinkannya..so kalau sesape tahu mane boleh dapatkan baju tu boleh x inform Bunga? Please...I need your help guys..=( Hope you will help me....I really need your help..so please help me oke? my friend Emin, asked me why did I'm searching for this shirt..aduyaaii my dear Emin xkan xkenal aku kowt? heheh..;p
want to know something x friends? at my office kebanyakannye sume da kawin..mestilah kan? then masa first day aritu ada la sorang Puan nie..die datang at our place then dia tanya umur, nama, belajar kat mana sume tu..then dia pun perkenalkanla diri dia pula. Dia kata umur dia da 50 tahun..da boleh panggil mak cik pun tapi kat office orang x panggil mak cik..heheh..lepas dia cakap camtu nak tergelak pun ade..for sure I won't do that..risau sangat dia..tehee~ =) Best kowt keje..dapat belajar banyak benda baru..wink2..bye! =)

No comments:

Post a Comment