Myvi (LE) amat Gorjes!

Assalamualaikum..

Hye readers sekalian..

Lately Bunga tido x lena..hati pun asyik berbungabunga gitu why? Aishh..Bunga da jatuh hati..tapi bukan pada manusia oke.;P Bunga masih setia pada Si dia..=) And now Bunga jatuh hati pada bende nie...and I really need it...kalau la boleh buat wish and that wish will come true memang gempak la weyhh hidup nie..;p nak mintak dengan umie tapi segan..tehee~ *GEdik* tapi Bunga lagi prefer beli dengan duit sendiri.. sebab bila kita beli something dengan duit sendiri kita akan lebih menghargai bukan? Sebab baru kita tahu it is not easy to get money right? Ingat senang ke nak dapat duit? Ingat goyang kaki je then money will come to us gitu? A BIG NO for you! usaha first then you will earn something =) Oke..jom tengok apa yang Bunga addicted sangat tu oke...


.
.
.
.
.




TAraaaaa!!

Amat Gorjes la you!


Ini la bendanya amat cute bukan? I need you baby..OMG! muahhh you sikit..hehe;p
ok dear, inilah Myvi LE ( Limited Edition)..I repeat limited oke!! so semestinya xbanyakkan..nama pun da limitedkan..bila kt jalan raya mesti selalu terserempak dengan you! hancur hati den..xdapat memilikimu lagi buat masa sekarang..saya nak cepat kaya nak beli kete tomey nie boleh? ;p oke la jom share sedikit sebanyak info about this cute baby girl..girl ke?? ;p


  • Comes with additional features such as new trim colour, seat fabric, door inner handle, exclusive carpet mat and decorative cubic printing on the centre cluster as well as the door trim armrests
  • Included are dual airbags for front passengers, as well as USB and Bluetooth connectivity
  • Exterior-wise, Myvi LE is fitted with smoke-clear rear combination lamps, grade mark and side door moulding
  • Available in three colours: Ivory White, Ebony Black and Dazzling Red


Tapikan kalau you all nak belanja Bunga this cute little baby girl pom boleyh..jangan la segansegan inform Bunga ye...tehee~ ;p


Animated Pictures Myspace Comments

oke, tu je untuk kali nie..byebye~

No comments:

Post a Comment