Kawan Saya Awis ;)

Assalamualaikum

Apa yang saya paling suka pasal berblogging ialah bila kita skodeng blogblog kawan kita then there is a post about us. Amat terharukan? Cam "SUPRISEEE" gitu..tehee~ Seronok. Itu pun bila kawan kita bercerita tentang kebaikan kita. Tapi if die post pasal keburukkan kita cmne? Nangis la korang nanti..hhehe. Tapi pada pandangan saya sendiri bila kawan kita bercerita tentang kita dia jujur meluahkan apa yang terbuku di hati dia selama ni. Nak berterus terang mungkin dia malu. Maklumlah kawankawan saya pemalu orangnya..hehe. Lebih best lagi bila kita bukan follower kawan kita tu, kiranya blog privacy dia gitu. Dia x publish link kt facebook sebab xnak orang serbu baca blog dia. Tadi saya usha blog sorang kawan saya nie. Dia lelaki, classmate saya di Uitm Terengganu. Walaupun dia tulis pasal saya sikit je tapi xpe sekurang-kurangnya saya tahu dia ingat saya..tehee~ *perasan sungguh saya ni kan kawan-kawan* ;D Apa yang paling x sangka kawan saya yang bernama Awis anggap saya ni top ten best frieds dalam list dia. Syok bukan? huhu..Tq Awis..friends till the end ok..


Click bawah nie untuk baca post tersebut;D


oke3..mari saya cerita tentang sahabat saya Awis nie..
  • Dia memang mudah tolong orang. Dia banyak membantu saya. Tq Awis..;)
  • Mencintai Ain Syarmilla. Sila rujuk postpost beliau di blog beliau. Saya doakan anda bahagia teman..;)
  • Gila-gila kentang, suka buat saya gelak x ingat dunia..;p
  • Gentlemen
  • Giler IT
  • Sempoi
  • Simple
  • Cool



Itu saja tentang kawan saya yang bernama Awis. Dia baik baik, sape nak kenal boleh inform saya mari saya perkenalkan pada andaanda sekalian..;D

owhh oke, itu saja bebelan saya kali nie.bye3..;)

2 comments:

Post a Comment