Friends of mine..till the end!

Alhamdulillah syukur pada tuhan hidup Bunga dihiasi dengan adanya sahabatsahabat yang amat memahami. Setiap mereka mempunyai sifat yang berbeza sebab tu la kita complete each other kan? Apa yang mereka ada mungkin xde pada sifat Bunga..they teach me a lot of things..they always make me smile..sometimes mereka pertahankan Bunga. Almost 3 years Bunga spend my life with them..Ya Allah..thank you for giving them to me..syukur...


Zarith Fateha

  • My Kak Mawar amat sporting dan juga cool
  • Seorang yang amat berdikari
  • Orang yang selalu tolong kami bila kami perlukan bantuan
  • Kopi O buatkan Kak Mawar memang terbaik
  • She teach me about life and a lot of things
  • Garang tapi baik
  • Tak pernah berkira
  • Suka dengar bila dia cakap..;)
  • Amat friendly pergi la mana pun dia boleh sesuaikan diri..
Fara Fauzia

  • kaunselor Cik Bunga yang amat memahami
  • with my dear Fara xleh sorok pape rahsia, sebab dia boleh detect..tehee~;)
  • always call me Kuttie
  • banyak berjasa pada saya, she teach me account till 4 a.m. masa final...korang ade kawan yang sanggup spend masa untuk ajar korang sampai macam tu sekali?? AKu ada...=)
  • Sayang dia
  • Bila dia nyanyi sila jangan jelous..suare dia memang power!
  • Selalu kena buli dengan Ain..;p
  • cikgu swim dan aerobik bak kata Huda
  • She love her BArney
  • She know I need ice cream when I'm in uncomfortable zone
  • my dear Chea..thanx a lot for everything..
Nik Nur Atikah

  • Someone yang happy go lucky
  • My ex-roomate masa part 1 and 2
  • Terlalu sayang pada Eik dan Bek
  • Banyak bagi nasihat
  • Amat pemurah
  • Jelous dengan dia sebab dia ada 16 siblings...;)
  • owhh..I miss you la kak nik..;(

Nur Izzatie

  • Boleh simpan rahsia, trust her..dia xpernah tell others
  • Someone yang amat happy go lucky
  • obsess nak kurus and know look at her..dia cantik ;)
  • Love her beautiful eyes
  • Caring dan terlalu caring..pernah sekali masa sakit perut dia buatkan teh pekat..;)
  • Pandai cipta resipi baru dan pelikpelik tapi sedap oke;)
  • She had a nice voice too..

Kamilah
  • Teman yang terlalu banyak berjasa
  • Roomate yang setia dari semester 1 till semester 5
  • Tempat luah perasaan, teman makan, teman tido, teman tengok movie, teman sekepala~
  • Sama kepala gilagila macam aku
  • Amat berdikari!
  • Tegas tapi baik
  • Trust her on everything! She can do it..
Ain a.k.a Kuin

  • Seorang yang amat cool
  • Serious lawak nak mati
  • Pernah jadi roomate semester 3
  • Gilagila kentang tapi baik
  • Kekasih hati Awis;p
  • Sempoi
  • Love her hijab stail amat stylo oke..

Zetty Nadia

  • Cikgu BEL yang tegar dan x kedekut ilmu
  • Boleh jadi model, dia amat cantik
  • Love her pinky ribbon tu;p
  • Bertimbang rasa
  • Caring
  • Comel + cantik ;)
  • xkedekut ilmu


p/s: bila kamu berteman, hargailah teman kamu..kawan sampai bilabila..;)

6 comments:

Zalikha Razali said...

skrg smue kat mane?

♥CERITA BUNGA♥ said...

sume kt negeri masing2 huhu..
tp serious keje xbest cm blaja..;p
blaja lg best..
kn best klu skrg kt kmps..heehe

neko_nik said...

tie....tok boh la gmbar tu...maso 2 time nakal2 lagi...loni dok dohhh<<<<...tkar2....

Si Gorgeous♥ said...

ahaha..oke bertukarr!!! ;D

kisah atie ku.. said...

:)
i misz u la cup cake
awt hang kate ak ad sore bes..
gi tnye roomte ak..
dorg sume nk pekak
sbb sore sumbg sgt..

Si Gorgeous♥ said...

sedap la sore mu tu dari sore ak..ahah.
try ko tnye kak nik cmne sore ak ;p

Post a Comment