Boleh Terima?

Assalamualaikum..

Arinie dari pagi tadi lagi xde keje. Agak bosan la..sudah la Qystina cuti, maka tinggal la kami berdua saja. Mengonlinekan diri sejak pukul 8 pagi tadi lagi..ingat best ke online lamalama? Bosan taw..kalau la boss bagi balik..alamatnya memang syok la aku mengayam mimpikan? hehe..tapi itu amat mustahil oke sebab boss xkan bagi balik awal..apala nasib, diriku yang malang..owhh, tuhan..ceett..stop nyanyi kang kosong office nie xde orang kang..haru aku nangis nanti..teheee~

Akibat boring tahap maksima maka aku pun baca la blog sorang hamba Allah nie..suka baca blog dia..dia seorang ibu kepada 2 orang puteri. Anak dia amat comel oke. Si blogger ni pulak amat sempoi sekali orangnya..maka diri ini pun menjadi terhibur menbaca setiap celoteh beliau..;) Then sampai la satu post belian tentang "How do you look in 20years"..dia siap bagi link lagi so boleh la try tengok muka 20 tahun akan datang cmne kan? So aku pun amat la teruja jadi aku pun mencuba la aplikasi tu..

Aplikasinya mudah sahaja hanya perlu menguploadkan sekeping gambar, then dapat la tengok hasilnya lepas siap loading..before nie selalu tengok kawankawan je men benda nie, aku buat dekk ajoo..sebab masa tu xde la pulak rasa nak try. Tapi tetiba nak try jugak la sebab bosan..so aku upload la gambar nie..



Maka inilah gambar yang telah di upload itu..nk tengok hasilnya??

Jom scroll bawah..


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Scroll lagiiii..;p
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



hahahahaha...sila jangan gelak ye..tapi mase mulamula tengok aku tibai gelak macam ponti taw, xtahan nengok muka aku nie..camni ke rupa aku nanti? Ade ke orang nak? Agakagak laki aku sayang aku lagi x masa tu? Semua bermain difikiran aku...tapi memang xleh blah la benda nie..berair mata aku gelak..;p terbaik la sape yang cipta benda nie..;p Jadi aku pun agak la tingin nak nengok muka laki aku nnty jadi aku pun buat la untuk dia skali..;p






hahahah..nie lagi lawak...so please jangan gelak oke..;p kang dia marah..tehee~ So mana lagi tomey aku atau die?? Jujur korang kne cakap aku!! hahaha...gilos da nie..xde la, I'm just joking ;p Sorry ye awak..;p BTW, alhamdulillah, thanks for this 10months Audi..even wish awal dari yang sepatutnya tapi xpe saya tahu awak terlebeyh excited..hehe..ILOV
EYOU~

No comments:

Post a Comment