21info bout myself

  1. Aku suka pada sesuatu yang berwarna warni lebih lebih striking warnanya baru attractivekan? Tapi don't get me wrong aku peminat tegar pada warnawarna..;D Terutama warna merah jambu..amat suka!
  2. Aku tidak suka egg yolk. Euww~ aku pun xtahu kenapa tekak aku xleh terima egg york. Baunya sahaja meloyakan tekak aku. Daging kambing lagi la..urghh~
  3. Aku suka fashion yang girly bukan geli oke..I love dress and blouse and baju kurung and long skirt and....tehee~
  4. Aku x suka pada bendabenda berangin. Boleh terima x? Ubat gigi, gulagula berangin dan seangkatan dengannya memang aku xske. Nasib baik aku guna ubat gigi kn? Tue pun sebab terpaksa. takkan nak guna kodomo lion pulak kn? ;D
  5. Aku suka tido telentang sambil tangan letak bawah bantal. Syok abis babe! ;D sampai kuaq air liur basi..;D
  6. Every Friday aku suka berbaju kurung. Aku sendiri xtahu nape memang ari Jumaat je aku pakai baju kurung. Automatically la weyhh~
  7. Aku suka senyum even orang xbalas senyuman aku xpe. Aku xpakse orang senyum kat aku. Tapi kalau boleh senyum la weyhh! Bukan kena bayar pun kan kalau korang senyum. Senyum tu kan sedekah. LoL. Aku pernah dapat title charming smile. hoho~
  8. Aku suka tibai mix and match dress up aku. Kadangkadang xmatching pom. Biasalah aku buta seni..heww~
  9. Aku suka budakbudak sebab bagi aku budakbudak mereka amat jujur. Xde men nak jage hati perasaan sound direct ajo~ 
  10. Aku ada banyak nick name atau pet name gitu. KAwankawan aku suka bagi name pelikpelik kt aku. Tapi aku oke aje. Antara nama aku dapat Kubis, Bunga, Pelangi, Pooh..ape jadah lagi entah. Tapi aku sonok dan aku xkisah pom..
  11. Aku sayang family aku, kawankawan aku. ;D Bf aku pom sekali la..
  12. Aku menangis bila terlalu tension. Bila aku nangis aku rasa lega teramat. Feel free to try this people!
  13. Aku memerlukan ice cream, bubbles and kites bila aku dalam zone uncomfortable.
  14. Aku gemuk, xgorjes tapi really thanked god for who I am..
  15. Aku pernah dapat ros pertama aku mase form3 dari Ben. ( he is my classmate) sekali tu jela aku penah dapat Bunga. Lepas ni bila lagi nk dapat bunga?? ;P
  16. Aku benci maths! So jangan bagi aku kirakira, tapi kalau nak suh aku kirakan duit boleh..hahaha;D Tapi aku bukan materialistik oke!
  17. Aku suka masakmasak sebab citacita aku nak jadi chef. Dan aku juga xpernah terlintas untuk jadi seorang secretary tapi da rezeki aku on aje..
  18. Aku selalu fikirkan diri orang lain compared dengan diri aku sendiri. Pernah kena sound setepek dengan kawan aku pasal ni. Haiiishh..aku jugak negative person kata beliau. Aku admit la kadangkadang aku gitu. Tapi sebab aku xnak terlalu berharap pada something yang xpasti..boleh x gitu?
  19. Aku suka dengan cute stuff. Memang pantang nampak kalau mampu aku mesti beli. haha..bila aku da beli aku xguna tapi aku simpan aje. Membazirkan aku?
  20. Aku nak berharap akan dapat seorang suami yang memahami aku, caring, sporting, cool, boleh bimbing aku dan anakanak. Suka bergambar pom penting agaggaga~
  21. 15 April nie cukup umo aku 21 taun cam da tua je aku nie. 4years to go. Aku plan nak kawin umo 25taun kikiki.  budget la aku ni kn?? dan jangan lupa doakan aku ye semoga aku panjang umo, murah rezeki dan gapai apa yang aku impikan dalam hidup;D

Aku post 21 aje sebab tahun ni umo aku 21 taun. Puas ati? Lol~

No comments:

Post a Comment