Tag By Ain Syarmila =)

Boleh x if nak start post nie dengan pixca..=)


Happy Birthday Atie ;p


Nampak x kertas kecikkecik tue?

1. Benda yang paling penting dalam hidup.

If benda Atie prefer..emm..apew eyhh? Huhu~ xtaw la..hoho..=_= ok la secara jujur aneka sepatu. Xkira la wedges, high heels, sport shoes, selipar jepon yang RM5 tue pom masok dalam list taw. Hehe..Sebab bagi Atie harga something tu xpenting yang penting ia cantik & selesa..branded ke tak tue belakang kira..=) yang penting it is COLORFOOLLLL..winksss~

2. Di manakah korang akan melangsungkan perkahwinan korang dan temanya.

Ececece~..tanya bab kawin la pulak..actually awal lagi nak fikir pasal nie sekarang sebab umo pown baru je 20 kan..belajoo pun x abes lagi nie..tapi Atie prefer majlis yang simple tapi meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan juga kawankawan..lagi best kalau korang datang bawak hadiah besarbesar..hoho..;p nak kawin kat umah aje xde la hotel 5 stars tue..ikut kemampuan la. Depends atas kemampuan..yang penting kawin..hehe..xde tematema la boleh jew datang pakai baju pape pun asalkan korang datang majlis Atie nanti..=)

3. Adakah korang sedang bercinta sekarang.

Yes..I’m in LOVE =)

4. Berapa lama korang akan mencintai kekasih hati korang.

Mestilah forever kan?? Ape la soalan..hehe

5. Novel, buku, majalah terakhir yang korang beli.

Majalah Remaja & Mingguan Wanita..

6. Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra.

Mak la sebab syurga itu dibawah telapak kaki ibu..=) BTW, my Umie amat sporting owkey..tapi bila dia start bebel tue da jadi time paling boring..hehe..I love my mum! =)

7. Bila tarikh lahir dan di mana korang sambut tahun lepas.

15 April 1990

Last year sambut kt kolej dengan kawankawan ( kakak, kembar, chea, eylah, emin, kak nik, adik, aina, Erma)..First masa pukul 12 tue semua buat xtaw je..dalam hati da takut da..harapharap xde kena telor, tepung semua tue..kalau kena telor jawabnya memang xtido la..I hate egg yorks huhu..mau dibuang saje baju ti kalau kena egg yorks..;p tapi naseb baik xde. Then tetibe dorang masok bilik & nyanyi siap letupkan belon lagi tue..Tapi part paling haru bila dalam belon tue ada kertas kecikkecik hasil dari mesin binding kak nik..so agak best jugak la kutip kertas kecik tue sampai pukul 3pagi..hoho..then dapat sms dari “HIM” suruh turun bawah kat gate kolej..nasib baik kakak temankan & then dapat teddy cute warna pink. Besides, gelang, photo album, crystal balls & wishes..thanks a lots! LOVE u all..muaxxx=)

8. Benda terakhir dibeli dengan duit sendiri.

Actully semua benda pun boleh dikatakan beli dengan duit sendiri..tapi yang paling last beli pencil case warna PINK kt PSI td..;P

9. Di manakah korang selalu jumpa kekasih korang.

Dalam mimpi..hahaa..;p ade laa…

10. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup.

Cinderella kot..nak tanye betul ke kasut die tue dibuat dari kaca..hahah

11. Di manakah tempat yang korang betul-betul nak pergi.

Mesti la nak g Mekah..& then nak g Italy..dengan dia tue..konon nak honeymoon kat sane la..=)

12. Pilih salah satu peluk atau cium.

Aiyyakk..mane satu eyh..peluk kot..=)

13. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag kamu.

-Someone yang amat cool..

-Pernah jadi roommate masa part 3..memang asyik nak tergelak je dengan dia nie..bila malam before tido die suka cerita tentang ktrg dalam masa 10 tahun akan datang..haha;p

-Teman gilagila saya yang amat memahami, xmudah menangis sebab dia sentiasa tabah!..

Sayang kamu AIN..=)

14. Lima rakan blogger yang anda nak tag.

-awis dastan

-Zetty Nadia

-Kak Nik

-Cik Chea

-Triple S

No comments:

Post a Comment