Rase macam nk sentap dan tersentap dan juga menyentap sahaja..mood aku sekarang amat sakit hati..wedges kesayangan yg baru dibeli dan xsempat pkai untuk kali ke-10 telah hilang dari pandangan mata..ok..lets begins the story..memandangkan today is the first day class after Hari Raya Aidilfitri kami seperti biasa tunggu each others. Macam biasa kami ke kelas bersama2 tp pagi tadi ismie mengadu wedges putih beliau hilang dari rak kasut..aku tetibe terlintas difikiran tentang wedges aku..sepantas mungkin aku melangkah ke rak kasut di depan bilik..memang SAH! wedges aku pun hilang..antara mangsa lain Fara..mengapa wedges kami yg menjadi sasaran anda wahai Si pencuri wedges?? Mengapa x ambil high heels sahaja?



MENGAPA WEDGES AKU?


Puan Melissa suruh ktrg buat report kt Encik Azmi sebab die kate mungkin mak cik cleaner yg ambik wedges tu..sebab on Thursday xde students kt kolej? tp betul ke mak cik cleaner yg ambik? entah..I have no idea..aku xnk blame sesape....agak terkilan sahaja..


aku baru beli kau tahu x? lame aku simpan duit elaun makan aku semata-mata nk beli wedges tu. Ko tahu x aku hampa sekarang ni! sedih yg amat sangat!

No comments:

Post a Comment