Nak..nak..nak....!!

Sekarang aku teringin nk memiliki...

+

+

+

+


tgk tu wt2 muke x bslh plk..comel!


Comel kan?
geram je aku tengok..Da la tembam..
Chubby sangat2..
tarik pipi die..=P
Dulu aku ade Kyra tp sekarang Kyra da xde..
Die da mati..
Nie semua monyet liar tue punye pasal..
Die g tarik kepala Kyra..
tercabut kepala Kyra..=(
mesti Kyra meronta2 sakit..
aku xsempat tengok Kyra sebab mase Kyra mati hari tu aku kt Kolej..
balik je cikma gtaw aku pasal Kyra..
mula2 aku memang rase terkilan + nk marah pun ade...
Aku sayang Kyra..
Da la Kyra tu present birthday aku dari sepupu aku yg macho tu..haha..
ok2..Abg Apih klu bace entry nie sila jgn perasan okiey..=P
Selain dari Kyra aku ade Jonnie & Ali Baba..
tapi sekkrang tinggal Ali Baba je sebab Jonnie pun ikut jejak langkah Kyra..
Ali Baba da besar da sekarang..
Comel..=)
betulkan comel?
Pernah tengok cite Hamtaro atau Wonder Pets x?
Aku nak hamster plk skrg..=P
Aku tengok comel je..
tp for sure umie x bagi..
Zahar kate kawan die Pokjat tu ade Hamster..
Hamster Pokjat tu pom comel..
tapi Hamster cepat membiak..
risau pulak aku..klu cepat membiak ni..
nnty klu banyak sape nk jage plk?
nmpknye aku nk ade hamster tinggal angan2 je la..
klu nk men dengan hamster nmpknye aku kne g pet shop dpn kdai chik je la..=(

No comments:

Post a Comment