BecAuSe A BowL of ABC!!

TeriMa KasiH KaLian..=)


Kak Mawar, Emin, Poo, Atieku


Kerana mereka hasrat aku utk menikmati ABC tercapai jua akhirnya..hoho~ aku amat happy..bestah dapat makan ABC tu..entah la nape tetibe rase mengidam nak makan ABC..da merengek2 cm bdk kecik mintak susu kt mak die so mereka berempat di atas ni bawak la budak kecik nie g makan ABC kt Hazlan Bistro..terbaik you~ ceddaap! tempat tue pom da cantik sekarang nie..da xcam aritu lg da..sekarang lagi cantik..suka la g situ...niat asal just nk makan ABC je tp tetibe je terpengaruh dengan Atieku..die kte Chicken Chop kt situ best..so x slh mencuba kn? So sapu la skali dengan Chicken Chop..abes diet aku~ tp xpe kami berkongsi yer!
Seronok bile makan berkongsi nie..lebih erat kasih sayang kata orang tua2..=)




KAk Mawar..mmg sporting..love u!



Da lame xdatang sini..last skali datang sini dengan Abg Nor..=P hehe..tue pom kak Mawar yg bawa..thnx kak Mawar..BUnga sayang Kak Mawar...=* Kami order menu berlainan so leh rasa pelbagai makanan kn? antara semua Nasi Goreng Thai paling sedap..dapat memikat hati kami..air kak Mawar pom sedap malam tue..hehe..first time Bunga rase Ice blended Jambu Batu..cedaapp..Chea pulak menu die klu datang Hazlan Bistro cm biase la Naprik paw udang dan telur bungkus yg dimakan bersama nasi putih..tp that day die berpantang so die x order Naprik Paw udang tu..sambil makan borak2 macam cerita kami cerita sampai gelak kuat2 x bertapis..seronok!!



Chicken Chop Ku~



BesTah!!


Bile perut kenyang mesti suka hatikn? tengok jam masih awal lagi nk balik kolej so kami ke Pantai Batu Burok saje jalan2 ambil angin sambil berphoto shoot bersama mereka utk dijadikan kenangan..itu aktiviti biasa kami ke mana kami pergi mesti bawak camera..klu x bawak DSLR kepunyaan Najmin yg super duper best tue kami bawak digital camera biase je..tp klu camera digital pun xbwk terpaksa la snap gne handphone je..lagi2 snap dgn Encik Nokia E72 yg kacak bergaya tue mmg terbaik la..I loikestah~ muahahaha...




da Kenyang??

Jom photo shoot jom!!

.

.

.

.

.

.

.



Layan zassss!!



Kami Adik Kak Mawar..;D


Opps..die terjth~



Jom Bwk Die LAri



tHEM



owhh..kamu..Bunga LOve u girls! thnx yaar..=)

No comments:

Post a Comment