Pikom PcfAir, Kuala Terengganu...

:Pikom PCfair:


Sorry guys..entry kali nie lmbt di update..hurrmm?? Busykah aku?? Well..tidak la terlalu busy cume bila katil bertukar rupa dan aku merupakan pemilik tingkat atas katil tersebut jadi aku menjadi malas untuk turun dari katil yang mana seperti biasa aku akan mengupate blog bila aku sedang berehat...Sem ni class aku agak pack..memang pack sebenarnya..tiap2 hari kelas aku tamat pada pukul 6.20 petang..kecuali pada hari Ahad..manakala pada hari Khamis aku tiada kelas..Bestkn??..=) pada agak penat sedikit...ok back to the main reason nape aku update blog arinie..actually diri nie agak frust la coz xdapat balik last week mase Pikom Pcfair tue..at first ingat nk wat part time kt kedai Chik, kbmall...tp malas plk nak balik so aku & my friends just spend our weekend kt Pikom Pcfair kt Kuala Terengganu je la..ouuhh..abis duit terbang melayang..duit..ohh..duit..dah macam air la..cepat je mengalir dan menghilang..klu pecahkan duit not RM50 tue kejap je abis..Rm10 da cm RM1 je..aduyaaii..the fact is spend the money is easy but nk cari duit tue susah..huhu..so need to think wisely la before spend our money kn? well berjimat cermat tu amalan mulia...ceewaahh..


BUT!!!


Dear Cik Atie..stop beli barang yg cute2 tue...membazir ok!!


urrggHh..aku pulak pantang nmpk bende cute..cepat je tangan ni mencapai..even bende tu da ade pun still nk lg sebab cute..Mengapa & kenapa anda menbazir wahai diri?? Control nafsu....!! jangan membazir..sila kumpul duit untuk beli Myvi Merah JAmbu idaman hati tu...wahhh~ kamu sungguh Gorgeous!! xlena tido aku dibuatnya....akan ku milikimu satu hari nnt wahai Si Comel...=)





:ShoppIng Time:


Actually Pikom Pcfair sini pom same je dengan kt Kb..tp harga barang kt sini ade yg lain sikit kot..da jalan2 xtaw nak beli ape..but then tetibe nampak earphone MP3 nie comel sangat..so cik tangan mula la gatal terus je snap..earphone da la wne merah jambu same cm Chea punye..exactly same..=) Yg len2 pom same snap earphone..earphone kt situ sume comel....dan kami amat suka..heheh..


:Merah Jambu kegemaran:


Da beli earphone kami teroskan perjalanan kononnye nak teman Kak Teyha beli external Hard Disk..tp aku, Kak Nik & Emin ikot sekali "TERBELI"...emm..terbeli kew?? huhu..owhh duit kamu terbang lagi...Tp xpela memandangkan aku xde external lagi kan..so berbaloi la jugak...xpe2 nnty balik umah I nak claim balik my money..=P aci x?? hehe..


:external aku:


Then ktorg teman Chea, Atieku & Kak Teyha beli digital camera pulak..alamak camera pun comel2 gak..lg2 wne merah jambu..owwhh tidak!! aku tergoda...=P tp nasib baik x beli..sem lepas baru beli Encik Nikon yg kacak tu...amat suka ok..dan aku masih setia pada Encik Nikon ku yg kacak tu...Encik Nikon silalal berbakti pada saya selagi anda mampu..=) sekian terima kasih..last but not least memandangkan tilam diganti baru kami sakit2 belakang..nyaris2 demam dibuatnya...so aku decided nak beli toto..da survey2 harga sini agak mahal...anyway Cik Atie ni bukan Rantau Panjang ye nak harga murah2...so nak beli ke xnk?? I need to have a good rest..so beli je la...so totally Rm300 terbang meninggalkan aku....bye2...

No comments:

Post a Comment