Sudara Beach Resort so Great..

Rayyan dgn anak2 ketam


Happy Birthday Adam, Daliya & Aisyah


BBQ yg super enak


Adikku yg gedik..=P


Kami lg syok disini..


Orang selalu kata family first..yupp..memang family itu yang paling utama dalam hidup kita bukan? Inilah bahagia aku..bahagia diri ini berada disamping mereka.."cinta hati aku"..harta aku yang paling bernilai dalam hidup ini..Ya tuhan syukur atas harta ini..akanku jaga dan sayang sepenuh hati..sinar bahagiaku ini..


Sudah agak lama kami tidak berkumpul bersama...ramai bilangan ahli keluarga ini..semakin hari, semakin bertambah bilangannya..seronok juga bila dapat berkumpul beramai-ramai..Hari nie kami ke Sudara Beach Resort, Bachok adakan family Day la kiranya..excited bukan main..lagi-lagi golongan kanak-kanak Ribena tu yang hyperactive..penat nk jaga mereka nie..sampai je Ribena-ribena comel nie sume da g mandi..xsempat nk bagi arahan.aduyaaiii~ da mandi buat istana pasir..istana pasir la sangat..actually xnmpk pun macam istana but look like Tembok je.hahah..=P sorry kids..klu dorg nmpk nie msti dorg kate.."kak tie..nie istana la..." hehe..budak kecik banyak mulut biasa la tue.. Kak Lysa kate aku nk adik lagi sebab aku suka pada budak-budak..ADIK? huhu..mungkin tidak da kot..cukup la kami berempat sahaja..sudah cukup rasanya..=)

bbQ time..seronok da lame xbuat.. ade daging kambing, ayam, sotong, udang, ikan & sosej..=) Makan time best...ngap2 makan jew keje..lepas makan sambung main balik kali nie aku, kak wani, shahira, Mimi, Mira dan yg lain-lain plk join memang best walaupun cuaca panas terik tapi air laut tu sejuk...bestkn? Kami main bola bayan dalam air..adakah kalian tahu how tue play bola bayan? It was so simple and easy..=P Game die cam main bola monyet tu..sorang kt middle of da circle then yg dok around da circle tu passing bola..until la yg kt middle dpt tgkp..so tukar la sape jadi dok tengah plk..best..ktorg main game tu dalam air so cam susah sikit..tp best sangat..sakit tekak jerit-jerit..hhaaha...

Dari pagi hingga petang di Sudara Beach Resort..seronok bukan? Macam-macam kita buat bersama..main, makan, berbual, ambil angin segar...seronok...kalau la semua ada disini pasti lagi seronok tapi sayang tidak semua dapat hadir..xpew..next time kita buat lg gathering macam nie..kita buat banner lagi..=) Tapi kalau kita spend 2-3 days pun seronok kan? Macam-macam aktiviti lagi boleh kita buat..nyway sape yg xdpt datang tu jangan jeles yer..hehe=p


To my sayang I love all of you...sayang sangat2..=) Tengs to semua yang terlibat bagi memeriahkan majlis ini...=)


No comments:

Post a Comment